Många hästar ridna

I onsdags var det fullt upp här hela dagen som ni kanske såg i tidigare inlägg. Inleddes med en lektion på hästar med liite för mycket energi och spring i benen en kall vinterdag i snö och sol. Tur att det var två tuffa tjejer som inte fegade för lite bocksprång som red.. 


Passet på Pandora gick lite sisådär. Det var djup snö på ridbanan då dom inte hunnit ploga den och så var hon väldigt pigg så jag fick inte kontroll över situationen till 100% direkt. Små korta stunder fick vi till det ändå men satsar med nya tag tills träningen imorgon. 

Därefter joggade vi Benny och Phaffe och båda två var jättefina och elastiska i formerna. Känns bra! Lisa hade flera jättefina varv i galoppen som såg superbra ut och Phaffe kändes väldigt fin i traven. 

Mocka och förbereda för kvällen hann vi göra medans tjejerna på förmiddagen ryktade och sadlade Vicke och Nelson så efter att de sista hästarna var ridna så åkte vi med pappa för att hämta lite hö samt lämna ett par tyglar hos Daisy innan det var dags att byta om från ridkläder till jeans och äta middag med vänner. 

Hela torsdagen (Igår) gick åt till en fantastiskt photoshoot med jätteduktiga Jennipher som ni kommer att få läsa mer om i nästa inlägg.