Resultat

Hej här kommer lite resultat. I "finalen" gick det väldigt mycket bättre än i lördags och det var verkligen guld att Anne var med. Det blev massor med nya råd och tips, = roligt! Tyvärr så bröt Gin av i höger förvänd galopp så det blev bara 4 poäng och oturligt nog är det ju koeff på den förvända galoppen så då rök 13-14 poäng + 1 felridning. Om inte dem grejerna hade vi kommit tvåa i cupen, eller kanske till och med etta. Nu slutade vi på en 6:e plats, precis utanför placering. Men jag kom inte sist, som jag har gjort i alla andra mina Nationella starter! ;)

Mer info om Gripen

Hej, jag vet att det inte har varit toppeninformation om Gripen men här kommer det. Igår red jag som sagt en Lätt A:2 ( nationell ) på 63,72% och det är det högsta jag ridit på i en Nationell tävling så jag är riktigt nöjd! Mycket bra känsla och Gin var lugn och fin. Två missar vi hade var att det inte blev så jättemycket ökning och att Gin backade i en halt, men jag har tydliga orsaker till båda sakerna så det gör inte så mycket. Äntligen är vi över 58%!Idag ska jag rida Lätt A:4 och imorgon ska jag rida en Lätt A:P0. Vi sover inte i Strängnäs utan vi åker fram och tillbaka dem här tre dagarna. Det var inte så mycket mer att säga, eller JO! Här ska stridas för blågult!!! :D

Nogrann

Jag var och tränade för Anne på Jällsjö igår och det gick helt okej. Han var fin i galoppen och vi fick till bra skänkelvikningar. Travökningarna gick lite sämre och det blev lite klena galoppökningar i början. Någog jag måste tänka på massor är mina ridvägar. Jag svänger en bit innan bokstaven så jag måste verkligen öva på att rida hela vägen. Det gick bättre när jag verkligen tänkte på vägarna och hur dem skulle vara!
Visa fler inlägg