Nytt tränsTrus ägare Ami var här häromdagen och tittade när jag red honom, vi gick igenom lite planer för framtiden osv. Hon tyckte att Trus blivit jätteduktig och lär sig fort! I alla fall så lämnade hon ett fint träns till honom som hon köpt. Jättefint och det verkar passa, vi har inte riktigt provat det "seriöst" än :) Nu blev ju bilden upp och ner, men i alla fall!


Remontnosgrimma, mjukt, mörkbrunt läder, tunt pannband med vita swarowskistenar, köpt på Hööks och kostar runt 270-300 kr, är av märket Claridge house.

Lille Gin då?

Han blev behandlad vänster fram och hade bandage igår men det åkte av idag. Dem började med att longera honom och dem tyckte att han var en så fin och fantastisk liten häst. Sen när dem skulle böja blev Gin så arg, så arg! Han ville inte, nej han ACCEPTERADE, inte att nån skulle klämma och pilla så han gjorde sin bästa snokmin och försökte se farlig ut men dem bara skrattade och sa att han var så söt, att han hade en riktig och rolig personlighet. Han ska hur som helst promenera i två veckor och ska sen på återbesök.


~Man blir glad av att höra andra säga snälla saker om någon man är stolt över och älskar~


Handsome Herbie

I torsdags var jag och mamma på Trolldal för att rida Herbie. Han var jättesöt, så jag tyckte om honom från början. Emmy, som är ridlärare på Trolldal och också Bennys ägare, hjälpte mig med ridningen. I början gick det sådär men efter att jag börjat känna av honom lite så blev han riktigt fin och hade lite gång. I alla fall så är det ju Lätt A:1 vi ska rida så vi red rörelserna därifrån. Travökning och förvänd galopp gick jättebra, skänkelvikning tyckte han var svårare och när jag bad honom rygga fick en en chock tror jag haha. Han är (vad dem vet) aldrig ens sett ett dressyrstaket och rörelserna är ju inte top notch men han får väl charma domarna med söthet :) Han har inte gjort några rörelser (knappt) sen han flyttade dit för 5 år sen och dem vet ju inte vadd han gjort tidigare eller så. Jag ska hursomhelat tillbaks dit idag och bada honom, fläta svansen och så, men framför allt ska jag rida honom igen. Jag tänkte rida igenom programmet, det är storhästtävlingar där idag, och ponny imorgon, så om jag har tur kan jag rida inne på tävlingsbanan, storhästarna slutar 6. Men ja, vi får se! Tack Emmy för hjälpen!
Bild och dagens rapport om Herbie kommer ikväll :)

Visa fler inlägg