Stallgänget

Fråga: Hej! Vilka rider/ståruppstallade i ditt stall och hur har ni fördelat arbetet? Har ni några bestämda uppgifter? Tack för en bra blogg! 


Svar: Hej, tack! I stallet är det främst jag och mamma som fixar, men även Sara och Selma som har sin ponny Gemini uppstallad och Vickes medryttare Therese. Vi har inga direkt bestämda uppgifter utan ser man något som behöver göras så fixar man det, vi alla är väldigt måna om hästarna så då blir det automatiskt att man hela tiden går runt och plockar med saker. Det enda jag kan komma på är att Sara brukar mocka helger. Mamma och jag sköter in/utsläpp. Sen är såklart Lisa här väldigt mycket, samt ett par småtjejer som rider titt som tätt. Vi är ett väldigt litet men mysigt stallgäng med bra teamwork! 

Selma och hennes bror Adam på finaste Phaffe
Selma och hennes Gemini
Phaffe, Gemini, jag och Lisa 💖
Sara, Selma och Gemini till vänster, Vicke med lilla Alva på ryggen till höger
Selma och Gemini på träning i ridhuset
Bästisar!
Mamma och min fina Phaffe
Jag och Therese på Nelson och Vicke
Lisa trimmar Nelle
Finaste mamma och min gamla ungponny Trusse på meeting
💖
Lilla Greta som rider här ibland
Favoriter ❤️❤️
Världens bästa hästskötare
Kärleken till dessa djur är enorm

Mysig förmiddag

Mysig förmiddag hos Pandora med gos och uteritt. Banan byggs ut just nu så idag var den inte ridbar när de jobbade där, imorgon hoppas vi på träning hos Anne. 

Skitgrisen hade såklart tagit tillfället i akt när hagen var lerig..
Så mysigt
Tycker verkligen om henne, vi har väldigt kul ihop
Sofie har börjat använda bogskydd på Pandora. Har själv ingen erfarenhet av det men på henne har det faktiskt hjälpt!
Sol, mossa, fågelkvitter, skogen och fina Doris 💎

Bloggpaus

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen de senaste 2 veckorna.. katastrof. Tyvärr så har de nationella proven dragit igång och eftersom att det varit väldigt många sökande till ekonomilinjen i år krävs det bra betyg för att komma in så ja, bloggen har fått ersättas med plugg. 


Nu ska jag försöka blogga lite oftare så att vi får iordning på det här igen. 

Phaffe och jag debuterade på tävlingsbanorna förra helgen! Gick lite sisådär, han var spänd och tittig bitvis men så fort han slappnade av så belönades vi direkt med 7or. 62,5% och fina kommentarer med hem. Skönt att det finns att jobba med och även om det bitvis var sämre så kände man verkligen vilken stjärna han är emellanåt. Jag tror verkligen på honom och jag är övertygad om att han kommer bli fin på banorna så småningom. 

Visa fler inlägg