DAGEN

 
 
Dagen börjde med att vi tog med Trusse till Mörtbol Ridcenter och red programriding. Han var lite trippig och gnäggade väldigt mycket men det var ju för att det var ston där- Han skötte sig för öbvrigt väldigt bra och han var duktig inne på banan. Första rundan var han lite nervös och trippig men sen fick jag rida progammet en gång till och då var han mycket lugnreö. Första gången han går program :)
 
När vi kom hem tog mamma Benny och en av hundarna på en liten promenad. Det blir lagom så inför tävlingen imorgon. Beny ska ju gå Lagtävlansprogrammet på Katrieholms Ryttarförening då. Så jag har packat och tvättat och lite så.
 
Fuxkillarna (Gin och Vicke) fick ett pass i snön. Jag tog Gin och Elin tog Vicke. Gin kändes fräsch och fn (Och väldigt pigg, massor medbockningar och ibland fick han dampryck och bara rusade iväg ;P) och Vicke såg riktigt fin ut idag.
Visst är han söt? :)
 
 

PÅ GÅNG - I VECKAN

Nu i veckan så händer det väldigt mycket, så jag tänkte gå igenom det lite grann nu.
 
 
IGÅR var jag ledig och då passade vi på att boka träning. Jag tog med mig Gin och Vicke till Finntorp oh tränade för Anne. Gin gick sin andra träning efter vilan och Vicke gick sin första. Anne tyckte att Gin var bättre än sist, han hade mer Power och gick på bättre och var stadigare i formen än sist. Vicke gick sin första träning och han fick gå med snodd  på så att vi kunde koncentrera  oss fullt på att böja och mjuka upp i sidorna. Vi gjorde en rolig övning, volter vid A, B, och E och nere vid C red jag över bommar på böjda spår. Först i trav och sen galopp.
 
 
IDAG var det meningen att jag och Trusse skulle åka till Mörtbol Ridcenter och rida i ridhuset där, men då jag fått en jättejobbig migrän under dagen så blir det tyvärr ingen då jag knappt kn gå utan att et känns som att mit huvud ska sprängas. Sen så var mammas kompis Malin och hennes lilla dotter Emmy här under dagen så Emmy red Gin så att han fick en skrittur och mamma tog med Trusse på promenaden.
 
IMORGON ska jag åka med Benny till Finntorp och träna igenom Lagtävlansprogrammet för ponnyallsvenskan.
 
PÅ TORSDAG ska jag träna hemma vad jag vet just nu och det blir samma PÅ FREDAG
 
 
 
PÅ LÖRDAG ska jag och Trusse åka till Mörtbol och rida en Lätt D ( Tro att det blir Lätt D:3) på en programridning! Hans första :)
 
PÅ SÖNDAG ska jag åka till Katrineholms RF och tävla årets först  tävling med Benny, Lagtävlasnprogrammet.
Så det ska bli riktigt kul!
 
 
HAR MASSOR ME NYA BILDER PÅ G NU SÅ HÅLL UUT!
Favoriter

Favoriter Hv Polo

Så fiint schabrak från Hv Polo. Det kostar 525 kr och finns i massor med andra färger, bl annat rosa, blått, vitt, grått och rött.
 
DIREKTLÄNK: http://www.horsemeup.se/index.php/varumarken/hv-polo/hv-polo-saddlepad-mateo-dr.html
 
Snygg att ha både till vardags och i stallet. Finns i vitt, blått, svart och rött och den kostar 999 kr i vanliga fall, men nu är den på rea! Kostar endast 699 kr på: http://www.horsemeup.se/index.php/varumarken/hv-polo/hv-polo-pelloti.html
 
Snygg långärmad piké. Kostar 689 kr och finns i färgerna marint, kaffe och svart.
LäNK: http://www.horsemeup.se/index.php/varumarken/hv-polo/hv-polo-lysa.html
 
Finns massor med mer fina saker från hv polo , men här var några. Alla grejer kommer ifrån världens bästa webbsite med hästgrejer. Finns massor med märken. Här är länk till startsidan.
http://www.horsemeup.se/index.php/ på många grejer :)

Träningen är igång

ÄNTLIGEN säger jag bara! Nu har träningen börjat köra igång efter vintervilan och det är grymt kul! Jag var hos familjen Dolk i måndags och tränade med Benny för Emelie. Det gick jättebra! Det var första träningen för säsongen. Gin och Vicke har inte varit iväg än men det är inplanerat att de ska åka och träna inom kort.
 
Trus ska på ridbarhetstest på Grevagården den 28 mars (Om jag inte mins fel) så vi har lite hårdträning för att det ska gå bra där :)
 

GRÖNT KORT PROVRESULTAT

Hej, ursäkta att detta inlägg blev lite sent, men nu kommer det! Jag pluggade massor  kvällen innan vi skule ha provet och det lönade sig! Jag fick 29/30 rätt och den jag fick fel å förstod jag inte ens och man fick inte fråga, men sen efter så gick vi igenom alla frågor och när Arne förklarade så  förstod jag och jag kunde den frågan också... men jaja. ag får grönt kort iaf för man behövde ha minst 23 rätt tror jag att det var.
 
 
Och denna falabella altså! Hur fin?!
 
 
 
Visa fler inlägg