Helt slut

Har spenderat större delen av mitt sportlov på Brolöten tillsammans med Rebecca och Kristin. Det har varit väldigt, väldigt roligt men samtidigt jobbigt att behöva gå upp halv sex och jobba 100% fram till 19.30-20.00 varje dag. Inga sovmornar här inte ;) Nu över helgen tog jag med mig Benny och Gin så jag har fått massa bra träning och inspiration över lovet.

Fick även med mig mina två nya kaniner hem från Brolöten som är deras egna uppfödningar. Bilder på de kommer.

Trusse har vilat från ridning under mina dagar på Brolöten men mamma har gått promenader med honom i skogen, Imorgon tänkte vi ta med honom till ridhuset och fortsätta hårdträna inför Grevagården och ridprov den 28 mars.

Tyvärr kort och snabbt inlägg men bättre än inget! Och vet ni vad? Idag firar bloggen 2 år och 1 månad :)

Brolöten

Igår vr jag på Brolöten och jobbade halvdag. Red en liten jättesöt ponny som heter Amanda när jag kom dit. Hon är bara 5 år så hon kn inte så mycket men hon skötte sig fint och var väldigt duktig igår. Samtidigt som jag red så red Lina Copper  och Becka red Beauty. Efter det fick jag hjälpa Sofia att borsta en stor (!) häst som hade  värdens tyngsta hovar och världens största huvud. Jag och Becka städade hela foderkammaren och moppade golvet  en av sadelkammarna. Sen fick vi hjälp till att natta 4-5 hästar och sen skulle Becka tyvärr åka hem. Lina åkte hem vi dtre-tiden. Jag stannade kvar till halv sju ungefär så jag sopade stallet och hjälpte Sofia med att natta Briman. Så det var en riktigt rolig dag igår. Så nu taggar vi onsdag när jag ska dit igen :)
 
 
Här är lite bilder ifrån deras hemsida
 

Här ser ni framsidan av stallet.

Här finns det toa och jag tror att det är rum till lägerbarnen också men jag är inte riktigt säker...

Boningshus.
En grusväg...
Här är stallets ena långsida Ska försöka fix lite bilder på ridhuset och skrittmaskinen också :)

GOOD NEWS

 
Jag kan härmed (stolt) berätta att jag deltagit i en tävling vi namn Sveriges mest intresserade och jag ställde upp i kategorin hästar och hästsport. Jag skrev en motivering om varför jag är så intresserad och häromdagen kom resultatet! Jag kan nu berätta att jag är en av Sveriges mest hästintresserade personer!! Ganska så coolt va? :D Kategorin Hästar och hästsport samarbetade med tidningen Min Häst så häromdagen fick jag en goodiebag från de som pris.
 
 
 
 
 

Heldag i stallet

Idag har jag ridit alla fyra ponnyer, plus städat och mockat stall och sadelkammare. Det tog hela dagen haha ;) Jag började med att rida Trusse och han fick gå ett litet dressyrpass på fältet. Benny fick köra samma. Gin och Vicke gick ganska hårt  igår så de fick varsin uteritt idag. När det var klart gick jag in och tog lite lunch och sen blev det städning av stall och sadelkammare.. Det behövdes ;) Nu är et i  alla fal snyggt och rent överallt.
 
 
Nu ska jag bara ha det lite alla hjärtans dag och mellomys med familjen och taggar inför imorgon. Då ska jag till Brolöten på lite jobb vid ett-tiden. Jag ska dit på onsdag, fredag och lördag också så det är kul att få hjälpa till och vara där
 

GLAD alla hjärtans dag och TACK till alla er som följer och läser min blogg! KRAM! <3

Jeannaclinic- UTVÄRDERING

Jag tyckte att det var en riktigt rolig dag i lördags, jättemycket inspo och duktiga ryttare, men även några nya supersnygga investeringar. Det var väldigt välarrangerat och bra gjort av Lina och Elin (Lina hade clinicen genom sitt UF Företag Dolk Dressage) när man kom dit stod man direkt med en goodiebag i handen och pratade men andra trevliga hästmänniskor. Jättebra högtalarsystem som gjorde att man hela tiden hörde vad som sas nere på banan även uppe i den uppvärmda cafeterian där an kunde köpa sig lite fika. Lunchen var supergod, en jättefin buffé, och väldigt billig dessutom så även det ett stort plus. Jätteroliga och varierade grupper och lärorikt att titta på. Jag hoppas verkligen att Dolk  dressage anordnar fler såna här clinics/öppen träning och så hoppa jag även att Gin är i ordentlig form för att vara med sta gång! Maskincenter i Sparreholm var där och visade upp lite fina grejer och hade även lite bra erbjudanden och nedsatta "mässpriser" så jag passade på att köpa lite nya lindor. Det blev ett par äppelgröna och ett par neonljusblå. Väldigt uppiggande och fräscha vårfärger  som man blir väldigt glad av så jag är väldigt nöjd med dem. Vicke invigde de gröna igår kväll och de passade bra och var bra att linda md :) I goodiebagen fanns det också fina prylar, bla knäckebröd från Leksand som både hästar och människor uppskattade ;) Groomade lite åt Lina oh hjälpte henne med Jullan före och efter att hon skulle rida och när vi kom tillbaks till stallet emma hos dem. Fick ett par jättefina nya hårnålar från Ryttarsmycken av Lina så de ska bli jätteroliga att prova nästa tävling.
 
BRA dag  och en väldigt ROLIG dag och TACK Lina och Elin!
 
 
BILDER PÅ NYA GREJERNA PÅ G

LYCKLIG

På lördag ska jag på clinic/öppen träning för ingen mindre än Jeanna Högberg! Det ska bli så himla himla kul och jag längtar massor!! Tyvärr ska jag dock inte vara med och rida men det ska ändå bli riktigt roligt att sitta i publiken och  titta på alla duktiga ekipage och få inspiration! Extra roligt eftersom att det är en stor idol för mig.
 
TACK till Elin och Lina Dolk som gör detta möjligt!
 
 

tävlingsresultat

 
 Benny och jag tävlade igår och han kändes fin på framridningen och sista varvet i collectingring kändes riktigt bra. När jag red in på banan så var det tydligen något jättejätteläskigt i ett hörn (Det var fler hästar s blivit rädda i det hörnet)  så Benny kastade sig och var spänds så fort men kom i närheten så det blev inga bra procent den här gången tyvärr. Men hästar är djur och det är inget att göra åt. Nya tag nästa gång.
 
När jag kom hem tog jag Vicke på ett dressyrpass. Han var jättefin och mjuk i sidorna i både trav och galopp så jag var jättenöjd med honom. Efter Vicke var det Trusses tur. Vi red galoppvolter och tränade fattningar. Han var riktigt pigg och framåt igår.Innan kvällsfodringen gick jag och mamma kvällspromenad med Gin och Trusse.
 
Ponny dagen lång :)
Vaknade 05:00 och gick och la mig vid 22:30 
 
Visa fler inlägg