Upp en timme tidigare

Nu är det ju sommartid, upp en timme tidigare.. Men men. Lite bilder kommer här!Planer & mål inför sommaren:

* Kvala och rida SM.

* Rida Stora Rundan på Derbyt.

* Starta en Lätt C med Vicke i höst.

* Tävla DIV 3 med Cimbus.

* Få fina procent på nationell nivå.

* Placering på Gripens Meeting.

Fick en kommentar här för ett tag sedan. Det var någon som undrade om jag skulle tävla mer hoppning med Gin och i så fall var. Jag kommer att tävla några gånger till på klubben och kanske nån mer i höst!

Tävling

Hej, förlåt att jag inte bloggat på några dagar.. Har haft en liten bloggpaus. I alla fall, idag så var jag och tävlade. En klubbtävling på klubben var det. Jag red Lätt A:1 & Lagtävlansprogram för ponnyallsvenskan med Gin och Lätt C:2 med Cimbus. I Lätt A:1 ska man ju fatta höger galopp och sedan en 10m volt vid E och där fattade Gin vänster. Så hela volten och allt blev i förvänd och sedan när jag skulle vända till förvänd blev det ju rätt galopp. Gin har så mjuk förvänd så jag kände inte att han hade vänster galopp. Så det blev 1:or på hela den galoppdelen.. Men för övrigt var han fin. Galoppen drog ju ner på poängen så det blev bara 55% i den klassen. I lagtävlansprogrammet reed jag fel 1 gång och Gin var liite för hög men det blev 60%. Cimbus var riktigt pigg (för att vara Cimbus) och han sprang hem 65%, vinst! :) 3:e gången jag sitter på hästen! Så det var en sådär dag för min och Gins del och en bra dag för Cimbus och min del.


Frågestund

Hejhej! Igår ilade Gin för att han har ju gått så mycket nu i helgen och så. Jag vill säga grattis till duktiga Lina Dolk som nu fixat Junior SM kvalen! Som jag sagt i tidigare inlägg så har ju jag en frågestund, ni kan fråga tills på fredag. Ni kan också göra så kallade This or That, det går ut på att ni ska fråga t ex: cola eller fanta? Och så ska jag svara på vad jag tycker. Nu när jag ändå sitter hä'r och bloggar så kan jag ju göra en hiss och diss också!
 
HISS
 
Sommardagar när det är lagom varmt, fläktar lite och solen skiner! Perfekta dagar för en uteritt!
 
 
DISS
 
Hööks har ett jättefcoolt pannband med döskallar på men det finns bara i cob och full. Snälla Hööks! Gör en ponnystorlek också!
 
 Det var lite smått om idag och igår då, och glöm inte bort att fråga på! :)

Ponnyskrutt

Hej! Red i skogen idag och det gick bra, Gin var glad och pigg som en lärka. Jag tror att han har vårkänslor för han har varit jättepigg de senaste dagarna. Vi klättrade runt lite bland stock o sten och hoppade ett litet varv på terrängbanan. Mamma tog Vicke i tömmarna idag, Tess vilade. På tal om hoppning så ska ni få se en bild från hopptävlingen. Ni har ju redan sett en men jag har en till nu!Visst hoppar han fint? Tänkte ha en frågestund här på bloggen så ni kan fråga på från nu tills på fredag då jag kommer svara på frågorna.

Hejdå! :]

Hiss & Diss

Hej! Jag vet att det är dåligt med uppdatering på bloggen just nu och jag är hemskt ledsen för det. Jag försöker blogga så mycket jag kan. Nu kommer i alla fall veckans hiss & diss!

HISS

Lina Dolk. Hon är en stor förebild för mig! Lina är så duktig och snäll och har bra hand om sina hästar.

DISS

Rosa jodphurs. Jag har sett sånna från olika märken och jag tycker att det är så himla fult.


Det var en kort hiss & diss! Hejdå

Lösgörande

Hej! Idag så red jag lite lösgörande och han var mjuk och fin. Vi travade även bommar och galopperade över en bom och tränade på att landa åt det håklet jag ville och så. Jag hjälpte även lilla Greta för hon ville rida lite på Tess. När hon skulle trava så tappade hon balansen och halkade
av och det enda hon gjorde var att garva :) En liten tuffing!

Bild från hopptävlingen!Busig

Hej! Körde lite lösgörande med Gin idag och han var galet pigg även idag! Helt plötsligt drog han iväg i full galopp och bockade.. Bushäst. Han var fin efter ett tag när han lugnat ner sig ;) Ja vi gjorde inte så mycket mer. Joggade i låg form och fältsits+galopp på rakt spår. Bygget på vår ridbana är i full gång och jag längtar massor tills när den är klar! På listan stör det även att vi ska fixa lite enkla stockhinder i vår stora hage! Toppen.

Hejdå!

Myspys

Hej! Igår så red jag barbacka i skogen lite och han var sjukt pigg. Gin bockade seriöst i skritten! Vi tränade inte på något speciellt utan vi skulle bara mysa runt lite. Sedan stod vi och myste lite i stallet och jag kliade och borstade med mjukaste borsten jättelänge. Den tyckte han var jättemysigt! :)

Jag är på väg till skolan nu men bloggar mer ikväll!

Glöm inte att kolla in min andra blogg: hastvanner.blogg.se! :)

Hejdå

Visa fler inlägg