Svar på frågorna!

Fråga: Hur ser dina kommande år ut med Gin?
Svar: Jag vet inte riktigt hur länge jag kommer att kunna rida Gin men det blir iaf detta år ut. Vi satsar på de högre klasserna, regionalt och nationellt. Och såklart, vårt stora mål SM. Sen så kommer vi ju fortsätta fila och slipa på detaljer och träna svårare och svårare övningar.

Fråga: Vart ska du jobba med när du blir stor?

Svar: Jag vill ju alldra helst kunna försörja mig på dressyren men det är en lång väg dit, men annars så skulle jag gärna vilja jobba som tränare eller hästskötare och tävla på fritiden.

Fråga: Hur långt vill du komma inom ridsporten?

Svar: Så långt som möjligt! :)

Fråga: Vad hatar du hos en hästkille/tjej?

Svar: Kan kanske inte säga någat jag "Hatar" men något som stör mig rejält på är när ägarens bästa går före hästens bästa och när man ibland ser folk på tävling som beter sig illa mot sina hästar, föräldrar och andra.

Fråga: Hur skulle du beskriva dig själv med 10 ord?

Svar: Oj, tio ord. Det var mycket :) Men jag skulle väl själv säga:
1: Envis
2: Glad
3: Snäll
4: Rolig
5: Söt
6: Hård mot mig själv
7: Ambitiös
8: Omtänksam
9: Delar med mig
10: Fräsch ( Klaras Idé haha)

Fråga: Tror du att du kommer till SM med Gin eller blir det med någon annan häst?

Svar: Förhoppningsvis blir det så! :)

Tack till er som frågade!

// Nora


Konditionsträningar och en frågestund!

Hejhej! Idag så har jag ridit Gin på fältet i snön så han fick jobba på lite. Det är bra men väldigt ansträngande för hästarna så jag red inte så länge. Men Gin var fin och när han måste ta i sådär med benen så får han ett så himla härligt steg och så fick han jobba i en lägre form. Jag behövde inte mocka när jag kom hem för mamma började senare på jobbet så hon mockade och tog de andra hästarna innan hon åkte.
 
Tänkte ha en liten frågestund! Ni får ställa vilka frågor ni vill (så länge det inte handlar om mitt privata liv utan om det jag bloggar om, alltså hästarna, stallet, träning och tävling osv.) Ni får ställa hur många frågor ni vill och så svarar jag på de frågor som kommit in på fredag.
 
Det var allt för ikväll, ses imorgon! :)

Veckans Hiss&Diss

Hej, idag kommer veckans hiss och diss!
 
 
 
JH Collection. Så himla snygga grejer. Finns på Hööks.
 
 
 
 
 
 
 
 
Allt det här, rosa, glittrigt, ååååååh gud jag får panik!! Stackars hästar som måste stå ut med detta! De är inte My Little Ponys, herregud.....
 
Det var veckans hiss&diss idag, bloggar nog lite mer ikväll.
Hejdå!

Mockardags!

Hej, nu ska jag ut till stallet och mocka! Jag har en ledig dag idag eftersom att vi var i skolan i lördags. Snart ska jag till bussen och åka & hälsa på i min gamla skola.
Det är ju ny vecka idag så snart kommer veckans hiss och diss!Gin hälsar till er alla :)
Hejdå!

Today!

Idag så var jag i skolan för vi hade öppet hus, direkt när jag kom hem bytte jag om och red ut med mamma. Vi klättrade och klev i skogen.
Inte så lång text så jag bjuder på lite bilder!Här har vi en mysig bild. Lillebror Edvin ska ut och rida på Gin :)
Trippelplacering på Gripens RF. Tredjeplatsen fick jag i en klass som var ihopslagen med typ 13 c-ponnier och jag och Gin. Fantastiska häst!!Vänner för livet<3 Älskade älskade ponny!

Bilden säger allt, SOMMAR!

Jaa, det var väl allt för idag. Ni fick lite bilder också :)
Hejdå!

Ridningen idag.

Hej!
Idag var jag och mamma i ridhuset med Gin och Vicke. Mamma red Vicke och jag Gin, fast jag red Vicke lite på slutet. Gin var jättefin i början, han hade bra takt i traven (Lättridning) och vi kom till ridning snabbt. Han lyssnade bra på mig och det gick bra att böja, flytta och ställa. Han var även fin i galoppen och var lätt att korta och länga. Sedan när vi skulle sitta ner i traven så gick det inte så jättebra men vi ska boka tränare efter helgen så då får jag hjälp med det. Repetera, öva, träna, misslyckas, gör om. Det är så man lär sig. Jag själv har ju väldigt dåligt tålamod och blir lätt frustrerad så det är nått jag måste träna på. Vad måste ni träna på?
Har tyvärr inga bilder från det eftersom att jag inte hade någon som kunde fota men jag tänkte lägga upp lite bilder imorgon.
 
God natt :) //Nora

Stallet del 2.

Hej igen! Nu kommer bilderna på sadelkammaren.Här är när man precis kommer in.Resten av sadelkammaren. På sidan av bokhyllan har vi tyglar, inspänningstyglar, longerlinor, tömmar osv. I bokhyllan har vi sjuklådor, salvor, sprayer, pryttel och liknande. På väggen hänger diplom och Hästens Bön inramat.Sadlarna. På golvet står Haileys och Tess ryktsaker.Täcken, schabrak och transportskydd har vi i denna stora hemmabyggda hylla, bästa pappa har byggt den! Längst ner är det marsvin. I plastlådorna på golvet har vi benskydd/lindor, reflexer, reservdelar och så.

Det var vår sadelkammare det :)

Bloggar mer ikväll.

Hejdå! //Nora

Stallet del 1

Hej, nu ska jag fixa det där felet med stallbilderna! Jag tror att det blev lite mycket bilder att ladda upp samtidigt för telefonen så jag tror att det blir bättre om jag tar två delar.Stallet taget med ryggen mot ytterdörren. På höger sida bor Tess, Gin och så har vi en box med foder. På vänster sida står Vicke och Hailey. Boxen längst bort står tom.Här har vi våra skottkärror och våra redskap. På vänster sida (Inte med på bild) Har vi kaniner. Dörren leder till gödselstacken.Tess box, dörr nummer två, och på sidan hänger grimmor och grimskaft. Till vänster är den tomma boxen.

Det var del 1, snart kommer en del två där jag har bilder på sadelkammaren.

//Nora
Visa fler inlägg