FrÄga och svar

FrĂ„ga: Ska inte du vara pĂ„ Brolöten nĂ„tt i sommar? 

Svar: Hej! Nu i sommar har jag faktiskt inte varit pÄ Brolöten pga att det Àr sÄ mÄnga barn dÀr under ridlÀgrena och det har dÀrför varit fullt hos dom helt enkelt. Men jag ska dit 14-15 augusti och vara funktionÀr nÀr som har tÀvlingar dÀr och sÄ fort lÀgren Àr slut sÄ kommer jag att vara pÄ Brolöten 1 helg i mÄnaden ungefÀr. Sen sÄ kommer jag sjÀlvklart att vara dÀr och trÀna dÄ och dÄ i veckorna. Jag tror Àven att jag kommer att vara dÀr pÄ höstlovet :)

Fullt upp

Idag ska jag:

‱ Rida Nelson
‱ Rida Vicke
‱ HĂ€mta trailern med pappa
‱ Köpa nya ridhandskar
‱ Mocka
‱ Packa, tvĂ€tta osv inför tĂ€vling imorgon
‱ GĂ„ pĂ„ 5Ă„rs kalas.

Pust, hetsig dag. Har dessutom varit ute pĂ„ havet och seglat med kompisar igĂ„r och sov över i bĂ„ten en natt sĂ„ jag kom hem för bara en halvtimme sen. Nu blir det att hugga i sĂ„ att jag blir klar innan klockan 3 inatt. 

Getting crazy

Dumma dumma dumma internet!! Det la av för ca 1 vecka sen och har inte funkat för fem öre sen dess. Jag fĂ„r panik nĂ€r jag inte kan blogga, jag tycker ju att det Ă€r sĂ„ roligt! Men nu har vi pratat med vĂ„ran operatör till internetet och vi har gjort en massa uppdateringar mm sĂ„ nu ska det med största sannolikhet fungera. Som tur var sĂ„ var ni ju förvarnade pĂ„ att det kunde lĂ€gga av nĂ€r som helst sĂ„ jag hoppas att ni visste varför jag inte bloggade. Jag ber omm ursĂ€kt för att ni fĂ„tt vĂ€nta, men jag lider minst lika mycket som ni nĂ€r jag inte kan blogga. Jag vet att ni vill lĂ€sa nya inlĂ€gg, och ni vet att jag Ă€lskar att blogga och att jag nĂ€stan gĂ„r ihjĂ€l nĂ€r jag inte kan blogga. 

Mycket saker har hÀnt sen sist, men för att detta inte ska bli ett allt för utdraget inlÀgg sÄ kommer allt det att komma separat.

Budget-tips

 IgĂ„r skulle jag trava Bommar med Gin men jag insĂ„g snabbt att jag hade för fĂ„ Bommar (dressyrryttare som man Ă€r) fĂ„r att göra en serie Bommar som var lite lĂ€ngre. Jag upptĂ€ckte dĂ„ att vi hade en hel del hagstolp stĂ„endes i förrĂ„det sĂ„ jag tog nĂ„gra av dom och la ut pĂ„ en lĂ„ng rad! Det fungerade utmĂ€rkt det med. Ett tips till er som inte har sĂ„ mĂ„nga bommar!  Dom Ă€r lite korta om man ska gĂ„ dom som hopp bommar men dom funkar jĂ€ttebra som travbommar. 
Gin

TvÀtta och packa

Vi hĂ„ller pĂ„ att tvĂ€tta och pack ner alla Gins grejer sĂ„ att det Ă€r rent och fint nĂ€r hans nya fodervĂ€rd hĂ€mtar honom. Jag kommer att gĂ„ ut med mer information om hans nya ryttare och nĂ€r han kommer att  Ă„ka i morgon. 

Det Ă€r en hel del grejer den dĂ€r hĂ€sten har, vi Ă€r uppe i ca 10-15 schabrak ,10-15 tĂ€cken, 5 grimmor och en hel hög med lindor och skydd och Ă€ndĂ„ sĂ„ kommer jag att spara en del grejer till Trusse! 
Visa fler inlÀgg