Fråga och svar

Fråga: Ska inte du vara på Brolöten nått i sommar? 

Svar: Hej! Nu i sommar har jag faktiskt inte varit på Brolöten pga att det är så många barn där under ridlägrena och det har därför varit fullt hos dom helt enkelt. Men jag ska dit 14-15 augusti och vara funktionär när som har tävlingar där och så fort lägren är slut så kommer jag att vara på Brolöten 1 helg i månaden ungefär. Sen så kommer jag självklart att vara där och träna då och då i veckorna. Jag tror även att jag kommer att vara där på höstlovet :)

Fullt upp

Idag ska jag:

• Rida Nelson
• Rida Vicke
• Hämta trailern med pappa
• Köpa nya ridhandskar
• Mocka
• Packa, tvätta osv inför tävling imorgon
• Gå på 5års kalas.

Pust, hetsig dag. Har dessutom varit ute på havet och seglat med kompisar igår och sov över i båten en natt så jag kom hem för bara en halvtimme sen. Nu blir det att hugga i så att jag blir klar innan klockan 3 inatt. 

Getting crazy

Dumma dumma dumma internet!! Det la av för ca 1 vecka sen och har inte funkat för fem öre sen dess. Jag får panik när jag inte kan blogga, jag tycker ju att det är så roligt! Men nu har vi pratat med våran operatör till internetet och vi har gjort en massa uppdateringar mm så nu ska det med största sannolikhet fungera. Som tur var så var ni ju förvarnade på att det kunde lägga av när som helst så jag hoppas att ni visste varför jag inte bloggade. Jag ber omm ursäkt för att ni fått vänta, men jag lider minst lika mycket som ni när jag inte kan blogga. Jag vet att ni vill läsa nya inlägg, och ni vet att jag älskar att blogga och att jag nästan går ihjäl när jag inte kan blogga. 

Mycket saker har hänt sen sist, men för att detta inte ska bli ett allt för utdraget inlägg så kommer allt det att komma separat.

Budget-tips

 Igår skulle jag trava Bommar med Gin men jag insåg snabbt att jag hade för få Bommar (dressyrryttare som man är) får att göra en serie Bommar som var lite längre. Jag upptäckte då att vi hade en hel del hagstolp ståendes i förrådet så jag tog några av dom och la ut på en lång rad! Det fungerade utmärkt det med. Ett tips till er som inte har så många bommar!  Dom är lite korta om man ska gå dom som hopp bommar men dom funkar jättebra som travbommar. 
Gin

Tvätta och packa

Vi håller på att tvätta och pack ner alla Gins grejer så att det är rent och fint när hans nya fodervärd hämtar honom. Jag kommer att gå ut med mer information om hans nya ryttare och när han kommer att  åka i morgon. 

Det är en hel del grejer den där hästen har, vi är uppe i ca 10-15 schabrak ,10-15 täcken, 5 grimmor och en hel hög med lindor och skydd och ändå så kommer jag att spara en del grejer till Trusse! 
Visa fler inlägg