Överraskning

En av dem som ska komma till oss ikväll är en liten tjej som heter Daisy.
Hon älskar hästar och har en trähäst som hon fodrar, borstar och rider på. Jag har samlat ihop lite grejer till henne som hon ska få till sin trähäst. Det är rosa lindor, ljusblå glittriga lindor, mörklblå glittriga lindor, bakbensskydd som är för små för Gin, ett schabrak och stigläder med stigbyglar på. Hoppas att hon blir glad! =)

Ny header!

Hoppas på att ni alla har sett vilken fin och ny header jag har fått! Jag kan ju inte göra sånt själv så det tog ett litet tag innan jag hittade nån som kunde fixa det. Headern har en tjej som heter Sigrid gjort och hon bloggar på kaa.blogg.se, tycker att ni borde kika in på den som tack för hjälpen!

Valborg!

Hej alla glada! :) Idag är det Valborgsmässoafton och jag hoppas att ni alla ska göra nått kul ikväll! Gin tävlade ju i söndags så mamma tog en promenad med honom i måndags och igår vilade han. Ikväll ska vi få gäster men jag hoppas att jag hinner gå en liten promenad med honom innan dem kommer!

Resultat

Igår var ju jag och tävlade och vare så trött när jag kom hem att jag inte orkade blogga då. I alla fall, laget vann första deltävlingen i Allsvenskan i division 3. Jag red ju på Cimbus då. Jag vann Lätt c:2 med Cimbus individuellt också med två missar. Kommer inte rikigt ihåg procenten men tror att jag fick runt 62%. Nämnvärt är att det var femte gången som jag rider på honom! Sedan red jag en lätt A:1 på Gin och det gick riktigt bra. Jag fick 67% och kom tvåa. Eftersom att det nästan  bara var C-ponnyer  i klassen blev vi ihopslagna med dem och vann gjorde en jättefin c-ponny på 69%.
 
Visa fler inlägg