Programridning hos Lina Dolk

Idag var det dags för programridning med Benny och Trusse. Båda två gjorde sina första program för i år så vi mjukstartade lite med en LC för Trusse och LA för Benny. Vi var lite osäkra på om det skulle gå att lasta  dom ihop men det gick jättebra och Benny såg nog nästan Trusse som en lillebror. 

Först ut var Benny och vi gjorde en väldigt bra framridning och ett bra program. Vi red på 67, 763% och jag är  nöjd med dessa procent. Mycket som klickade och det vi haft svårt med fick jag bra hjälp med av Carolina Mörk, som var domare. Inga direkta missar utan mer små detaljer här och där som kan bli bättre och lyfta poängen ytterligare. Slipa slipa!

Trusse gjorde förvånansvärt bra ifrån sig, han har tidigare haft svårt att koncentrera sig bland andra hästar och mest sprungit på tvären och skrikit som den unghingst han är men på sista tiden har han mognat enormt och kan verkligen komma till arbete och ha fokus på uppgiften nu. Jätteskönt att det funkar eftersom att det är det enda vi tränade på under förra säsongen. Nu kan han verkligen vara med och fightas i klasserna när detta har klickat! 69,074% med en miss i högergaloppen som drog ner till en 4 och en 5,5. Det är våran svåra del i det här men vi tränar på för varje dag och att han gick på nästan 70% för en sträng domare bådar gott. Jättefin prestation av Trusse tycker jag. Nöjd med dom båda två. 

Tävlingssäsongen 2016, here we come! 💎💯✨🔥 
Visa fler inlägg