Lugn vecka

Wow hörrni, så här lite har jag inte haft att göra på jag vet inte hur länge.... Phaffe är nyvaccinerad och vilade igår, ska promeneras idag och sen joggas i linan två dagar innan jag ska köra igång lite mer som vanligt igen. Benny är ju oskodd nu för tiden och kan inte ridas när det är så hårt och halt som det varit dom här senaste dagarna. Nelson hade ju en tappsko nyligen som hovis kom och slog på igen, hann rida en gång innan han slet av andra skon. Irriterande deluxe. Så nu måste vi vänta in hovslagaren ytterligare en gång innan jag kan träna igen. Lite trist att inte ha hästar att rida men samtidigt skönt att verkligen hinna med allt stalljobb och fix med utrustning och checka av på den punkten i lugn och ro. 

Just nu är jag hos Lisa för en gång skull, brukar ju vara hon som är hos mig. Dock ska vi strax åka hemåt för vid 13-tiden kommer Therese och ska rida Vicke samt att Selma ska få låna Nelson på en skrittur då hennes kompis ska ta Gemini. Under tiden dom rider så ska jag och Lisa fixa det vanliga stallfixet. Finns en hel del täcken att vika och så måste vi fixa iordning lite vid fodret och så. 

Imorgon ska Phaffe joggas i linan och då kan Lisa eventuellt rida Vicke beroende på om Therese vill rida så det är lite oklart än så länge. 

Snart kommer ett inlägg om mina mål för 2017 upp! 

Fina Benny! Såhär såg det ut för några dagar sen, nu är det en decimeter snö i hagarna
Fin vinterbild på min gamla B-ponny Gin som dom flesta känner till. Mammas gamla storhäst Hailey i bakgrunden
#1 - - Ellen - tävlingsryttare:

Så söta!