Trusses Transportoutfit

När Trusse ska ut och åka har han alltid transportskydd bak och alltid lindor fram. Han är expert på att trampa av sig transportskydd om de sitter på frambenen så det funkar bättre med lindor som är lite svårare att få av.


Det är alltså höga, ganska tjocka paddar som går en bit upp över knäna men framför allt långt ner över kotan. Tack vare att padden är så tjock så skyddas senan väldigt bra. För att skydda kotleder, kronranden och resten av benets nedre delar har han boots på sig som börjar där padden slutar. 

Han har inga speciella lindor utan det blir lite olika från gång till gång, dock har jag alltid lindor i fleece. Lite kul att matcha till täcket han har på sig så det går att mixa en hel del 😉

Han har oftast fleecetäcke när han är ute och åker men om det blir varmare åker han i nättäcke eller utan täcke om det är väldigt varmt.

På bilderna har han täcke från Showmaster, paddar från Ingvaldstorp Häst & Fritid, lindor från Kyro Ridning Gear, boots från Equiguard Pro Collection och bakskydd från Biltema. Förvånansvärt bra kvalité på Biltemas hästsortiment. Billigt och håller superlänge. Ett budgetmärke att rekommendera!