Dagen đŸ™ŒđŸ»

Idag har jag och Trusse visat upp oss lite för en bekant till hans Àgare Ami, dressyrdomaren och russfantasten Anders. Trusse var fin, riktigt snygg emellanÄt. Dock var underlaget vÀldigt hÄrt, det var nÀstan som en hÄrd skorpa över den mjuka sanden. Det mÀrktes tydligt att Trusse kÀnde lite obehag, mest i början men han blev trött ganska snabbt idag. Dels var det ju vÀldigt varmt och dels sÄ tar det pÄ dom kanska mycket att gÄ pÄ sÄ hÄrt underlag. Vi hann iallafall visa upp oss lite, rida igenom La1 för andra gÄngen i Trusses liv och sen rida om de sÀmre delarna och fÄ lite tips. Han skötte ryggningen, vÀnster galopp och 10metersvolterna vÀldigt bra idag, men nÄgot som inte brukar krÄngla som faktiskt inte funkade idag var högerfattningarna. Som tur var fick jag jÀttebra tips pÄ hur jag ska lösa det pÄ bÀsta sÀtt om det skulle hÀnda igen samt lite övningar pÄ hur man kan stÀrka honom och öva in rÀtt "tÀnk", Àven i skÀnkelvikningarna.

Vi blev sedan bjudna pĂ„ fika och fick Ă€ven ta oss en titt pĂ„ Trusses avkomma Siruss som föddes förra Ă„ret. SĂ„ himla lik pappa pĂ„ alla vis, bĂ„de i rörelsemönster, personlighet och Ă€ven lite i utseendet. Helt klart ett trussebarn 😉🐮

Jag Ă€r nöjd med passet idag, och som Lisa sa: Det var inte dĂ„ligt men ni kan bĂ€ttre đŸ™ŒđŸ»

Hem och öva, sĂ„ Ă€r han snart en LA-ponny han med đŸ’ȘđŸœ Vi fick jĂ€ttefina lovord bĂ„de jag och Trusse, och man blir sĂ„ motiverad att fortsĂ€tta tack vare det! JĂ€tteroligt att höra. Nu laddar vi om till KM imorgon med busbĂ€bis.

SkÀnkelvikningarna tar sig!
Ökad trav!
Snygg trav
Hela vÄr outfit idag Àr köpt pÄ Hööks.
Vi fÄr hjÀlp av Anders i ökningarna
Lite kort i formen men med otroligt snygg power
Höga sprÄng i galopp
Han blir vÀldigt rund och i uppförsbacke i galoppen, nu ska vi bara fÄ honom att orka hÄlla den galoppen lÀngre
Jobbar vidare med travvolterna
Luftiga steg i traven
Snygg bakbensaktivitet!
#1 - - Sophie:

Wow vad fina ni Àr!!
En frÄga! Hans man ser rÀtt lÄng ut pÄ bilderna. Hur fÄr du till sÄ snygga knoppar? De Àr verkligen superfina!