Härlig dag

Inledde dagen med en mysig uteritt ihop med mamma och Vicke, jag satt på Nelson. Vi var ute i en timme och bara klättrade i backarna ute i skogen och lät de ta i ordentligt med bakbenen och ryggen. Längesen vi var ute ihop så det var faktiskt kul. Får hoppas att det blir lite oftare.

Därefter mockade jag klart innan vi åkte till klubben för ett möte ihop med laget. Alltid lika kul att träffa tjejerna och våran lagledare.

Väl hemma red jag ett dressyrpass på Phaffe. Vi har hittat ett helt nytt sätt att rida honom på som ger mer harmoni och avspändhet som vi kommer fortsätta jobba vidare på under våra hemmaträningar. Väldigt många aha-upplevelser och jag hittade ännu fler knappar under detta pass. Framgång 🙌🏻

Vädret idag har varit helt perfekt och nu under kvällen har det varit alldeles sensommarvärmen precis som det ska vara i augusti. Efter en veckas blåst, regn och fuktig luft så var det riktigt härligt med en dag utan regn och kvällssol på eftermiddagen. Hästarna tyckte att det var superskönt ute i den varma sköna luften så de fick faktiskt sova ute i natt. Det skulle inte bli någon nederbörd och inte särkilt kallt heller så då passade vi på. Lär inge bli så många fler utenätter i år så det är bäst att ta de chanser man får. Hästarna var nöjda i alla fall.